Eventos
Cursos
Charlas
Concursos

REC.0 / 080 Barcelona Fashion

CONCURS REC.0 / 080 BARCELONA FASHION

Seguint amb el vincle que ja vam començar fa unes edicions amb la 080 Barcelona Fashion i el REC.0|Experimental Stores, i amb l’objectiu comú de promocionar i donar visibilitat als dissenyadors i marques independents, es crea un concurs conjunt per donar la possibilitat que una marca o dissenyador que comença pugui guanyar una pop-up store a la pròxima edició del REC.018, que tindrà lloc del 7 al 10 de novembre de 2018.

- El concurs està obert a tots els dissenyadors i marques de moda, en el marc de Catalunya, que vulguin participar al REC.018 i que disposin d’estoc disponible per vendre.

- Els dissenyadors i marques participants han de ser emergents, és a dir, no poden superar les 10 col·leccions desenvolupades.

- Les marques participants han de ser de moda tèxtil i complements de tèxtil o pell (barrets, colls, bosses, cinturons...). No hi podran participar joieria, ulleres de sol ni altre tipus de complements que no siguin de tèxtil o pell.

- D’entre tots els participants i dels 10 més votats pel públic, se’n escolliran 3, i d’aquests 3 serà un jurat especialitzat, l’encarregat d’escollir el guanyador.

Jurat: la dissenyadora catalana Txell Miras, la periodista especialitzada en moda Peté Soler, un membre de 080 Barcelona Fashion i un membre de l’equip de Recstores.

Premi: pop-up store gratuïta al REC.018

Entrega del premi:
L’entrega del Premi tindrà lloc a la botiga NU#02 de Barcelona el dia 25 d’octubre, amb la presència del jurat, finalistes i convidats. Txell Miras farà entrega del premi. El guanyador serà anunciat en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Recstores.

Más Información

Fecha de Inicio: 18/10/2018

Reservas: https://pr.easypromosapp.com/register/830950

Comments on REC.0 / 080 Barcelona Fashion

Deja un comentario sobre REC.0 / 080 Barcelona Fashion

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar su navegación. Si continua navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Más información Acepto